Endometrioosia sairastavat tekevät Endometrioosiviikon 2019

Endometrioosiviikon aikana on paljon mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa.

• Pukeudu keltaiseen maanantaina 25.3. ja tunnusta keltaista väriä
  • Lisää Facebookin profiilikuvaasi keltainen tietoisuusnauha
  • Lisää Facebookin profiilikuvaasi Endometrioosiyhdistyksen omia kehyksiä. Tarjolla on keltainen nauha sekä kehys tekstillä elämää endometrioosin kanssa. Tulossa on vielä endometrioosiviikon oma kehys. Löydät kehykset hakusanalla endometrioosi tai endometrioosiyhdistys.
  • Osallistu Endometrioosiyhdistyksen "Elämää endometrioosin kanssa" - kuvakampanjaan. Katso ohjeet sivun alaosasta.
  • Lähetä kiitos hyvästä hoidosta -kortti sille hoitavalle taholle, josta olet saanut hyvää hoitoa. Katso ohjeet täältä
  • Osallistu Endometrioosiviikon tapahtumiin, osallistu avoimiin tilaisuuksiin, uusien iltoihin, vieraile näyttelyssä tai lähde EndoMarchille
  • EndoMarch lauantaina 30.3. EndoMarch - Endometrioosikävely järjestetään Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

YHTEENKUULUVUUS -KUVAKAMPANJA

OSALLISTUMISOHJEET TULEVAT PIAN!