Endometrioosiviikon tukijoiden etuja Endometrioosiviikolla

MIRAZ.FI  luonnonkosmetiikan verkkokauppa mukana tukemassa Endometrioosiviikolla!

Meidän Mirazilaisten mielestä kauneus kumpuaa sisältä, se on aitoa, uniikkia, puhdasta ja luonnollista. Mutta vaikka kauneus lähteekin sisältä päin, jokainen upea nainen ansaitsee hemmottelua ja hyvää oloa myös ulkoisesti. Siksi haluamme olla mukana Endometrioosiviikolla ja tarjota sinulle viikon etuna yli 500 tuotteen valikoimastamme -20% alennuksen koko viikon ajan! Päivitä siis kosmetiikkasi luonnollisempaan ja aidompaan nyt edulliseen hintaan!

Tiesitkö, että käyttämällä luonnonkosmetiikkaa vähennät vaivattomalla tavalla omaa kemikaalikuormitustasi ja hormonihäiritsijöitä kehossasi. Siksi kosmetiikan olisi hyvä olla puhdasta ja luonnollisista raaka-aineista valmistettua; sinun hyvinvointisi hyväksi! Pidä huolta itsestäsi myös päivittäisissä kauneusrutiineissani, sillä sinä olet ainutlaatuinen!

Loistavaa Endometrioosiviikkoa toivottaa: Miraz Organic- tiimi

OPTIIKKAHUONE tarjoaa Endometrioosiyhdistyksen jäsenille jäsenkortilla 20% alennuksen Endometrioosiviikon ajan.

Optiikkahuone sijaitsee Helsingissä osoitteessa Fredrikinkatu 22. Sieltä voit käydä myös ostamassa keltaisia nauhoja kunhan mukanasi on tasaraha 2€.

KOIVUN HYVÄ OLO -hoidot ja ravintoneuvot tarjoaa 10% alennuksen

VARPU´S VALKEA tarjoaa hoidoista Vessapassilla 5€ alennuksen