Endometrioosiyhdistyksen ajankohtaisia tapahtumia

Vapaaehtoisten koulutusviikonloppu marraskuussa Tampereella Scandic Rosendahlissa

Järjestämme yhdistyksen vapaaehtoisille ja siitä kiinnostuneille koulutusviikonlopun 17-18.11. Tampereella.

Viikonloppu sisältää tietoa yhdistyksen toiminnasta, koulutuksellista ohjelmaa, työryhmien tapaamisia sekä vertaistuellista yhdessäoloa. Mukaan toivomme myös PCOS:ää ja vulvodyniaa sairastavia, joita kiinnostaa vapaaehtoisuus oman sairautensa parissa laajentumisen jälkeen.

Yhdistys tarjoaa ohjelman, ohjelman mukaisen ruokailun, majoituksen sitä tarvitseville sekä matkakulut julkisen kulkuvälineen mukaan.

LAUANTAI

12-13                 Aloitus ja tutustuminen

13-14                 Lounas

14-16                 Koulutusta:

• Tietoa laajentumisesta ja uusista sairauksista
  • Mitkä ovat sinun ja meidän yhteiset vapaaehtoistyön arvot? Arvotyöskentelyä yhdessä
  • Palvelumuotoilu vertaistuen kehittämisessä - Erilaiset vertaistuen tarpeet ja -muodot.

16 -16.30           Kahvit

16.30 -17.30      Koulutus jatkuu

17.30 – 19.30    Vapaata olemista

• hotellin sauna on käytössä ja vieressä on Pyynikin kauniit ulkoilumaastot

19.30                 Ruokailu ja vapaata yhdessäoloa

SUNNUNTAI

9.45 - 10.45      Aamujooga

11-12.30           Työryhmät

• mm. uusille vapaaehtoisille oma työryhmä

12.30 -13          Työryhmätyöskentelyn purku yhteisesti

13-13.30           Päivän lopetus

13.30 – 14.30   Lounas

Voit jo ilmoittautua mukaan spostilla jutta.laino(a)endometrioosi.fi. Ilmoitathan samalla mahdolliset erityisruokavaliosi sekä majoitustarpeesi.

Ilmoittautuminen päättyy 1.11.